De Tuin Op Tafel 03 2023

Ontdek de smaakvolle wereld van De Tuin Op Tafel! In deze editie presenteren we een exclusief interview met Floor, de moestuinexpert, over het bewaren van je overvloedige oogst. Leer van Henriette, die nu met trots biologische tomaten kweekt in haar eigen tuin. Ontdek de geheimen van de sleutelgattuin en geniet maandenlang van sappige bramen en frambozen, vers geplukt uit je eigen achtertuin. Haal de natuurlijke rijkdom naar jouw tafel en laat je smaakpapillen verrassen!

Wil je geen enkel nummer missen? Word abonnee of bekijk een andere editie!

Lees meer
€ 8,50
Aantal op voorraad: 0

Uitverkocht

Uitverkocht

Andere uitgaven van

Editie: 3-
2024

 8,50

Special
2023

 8,95

Editie: 2-
2024

 8,50

Editie: 2-
2023

 8,50

Het magazine De Tuin op Tafel staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. We geven je tips & tricks over het moestuinieren en gaan op bezoek bij moestuinvrienden. Ook geven we je antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.