De Tuin op Tafel Jaarspecial 2018

€6.95
SKU 180040

Vier seizoen in de moestuin

De special Vier seizoenen in de moestuin van De Tuin op Tafel is een echt bewaarnummer waar je het hele jaar plezier van hebt. Je leest per seizoen welke klusjes op je wachten in je moestuin. Van de grond voorbereiden en zaaien in het voorjaar, tot onkruid wieden en water geven in de zomer en natuurlijk heerlijk oogsten in nazomer en herfst. Groente, fruit en kruiden komen allemaal langs. De special is bedoeld voor zowel de beginnende als de doorgewinterde moestuinier. Je krijgt ideeën voor bijzondere gewassen (muizenmeloentjes!) maar ook praktisch tips over snoeien en het aanleggen van een echt duurzame tuin.

Natuurlijk biedt de special tal van heerlijke recepten voor het verwerken van je oogst. Met topkoks als Pascale Naessens en Gill Meller zit je altijd goed. Wacht dacht je van een snelle zomerse moestuintaart van bladerdeeg, een Aziatische curry met spinazie uit eigen tuin of appeltjes uit de oven onder dekentje van ricotta en amandelen? Zet de oven alvast maar aan!

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Het magazine De Tuin op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Hoofdredacteur Angelo Dorny geeft tips & tricks over het moestuinieren en gaat op bezoek bij moestuinvrienden. Het magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.