Historia Jubileum special

€8.95
SKU 106397

In deze 148 pagina’s dikke, luxe jubileumspecial ‘De beste historische verhalen’ leest u over de meest spraakmakende geschiedenisreportages uit 5 jaar Historia. Bijvoorbeeld over de Romeinen die een berg opbliezen nog voor dat er buskruit naar Europa kwam, op welke wijze de Pony Express werd vervangen door de telegraaf en hoe Antoni van Leeuwenhoek met zijn microscoop een nieuwe wereld ontdekte. Plus nog een extra, nieuw artikel over Hedeby, de grootste Vikingstad.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Historia bestaat vijf jaar en viert dit met het beste van vijf jaar HISTORIA in een superdik jubileumnummer (148 pagina’s!).

Sinds 2010 is Historia uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige geschiedenisblad Uit de bijna 1.000 verschenen artikelen van de afgelopen 5 jaar heeft de redactie de beste en meest spraakmakende artikelen geselecteerd.
Bijvoorbeeld over de Romeinen die een berg opbliezen nog voor dat er buskruit naar Europa kwam, op welke wijze de Pony Express werd vervangen door de telegraaf en hoe Antoni van Leeuwenhoek met zijn microscoop een nieuwe wereld ondekte. Plus nog een extra, nieuw artikel over Hedeby, de grootste Vikingstad.

Kortom: een niet-te-missen bewaarspecial  voor de echte geschiedenisliefhebber!