Historia Mysteries Raadsels uit de Oudheid

€8.95
SKU 180371

‘Zelden is het archeologen  vergund licht te werpen op een al lang vergeten beschaving’ Dat merkte de Britse archeoloog John Marshall op toen hij in  1924 schreef over zijn ongelofelijke vondst in het Indusdal. Bij toeval had Marshall een van de grootste archeologische schatten ooit ontdekt: verdwenen steden van de Induscultuur. Sindsdien proberen onderzoekers te achterhalen waardoor de beschaving ineens instortte en verdween zonder een spoor achter te laten.

In Raadsels uit de oudheid ga je met klimaatwetenschappers na waardoor de Induscultuur verdween, treed je in de voetsporen van de geologen die willen weten waar het legendarische Atlantis lag en kijk je mee met archeologen die veenlijken en terracottakrijgers hun geheimen proberen te ontfultselen met baanbrekende technieken.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Met gepaste trots presenteren we een nieuwe special: Raadsels uit de Oudheid! De special maakt deel uit van de nieuwe serie Historia Mysteries. In deze uitgaven ontrafelen we in ieder nummer een raadsel uit het verleden.