Historia Special O&V 'D-Day'

€8.95
SKU 104686

In deze 124 pagina's dikke oorlogsspecial 'D-Day - De grootste invasie aller tijden' leest u alles over de pogingen van Hitler om 3800 kilometer kustlijn te versterken, de bluf waarmee de geallieerden de Duitsers om de tuin leidden, en de sabotage van het spoor door het Franse verzet. Volg D-Day van uur tot uur.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

In deze 124 pagina's dikke oorlogsspecial 'D-Day - De grootste invasie aller tijden' leest u alles over de pogingen van Hitler om 3800 kilometer kustlijn te versterken, de bluf waarmee de geallieerden de Duitsers om de tuin leidden, en de sabotage van het spoor door het Franse verzet. Volg D-Day van uur tot uur, vanaf het moment dat de eerste paratroepers achter de vijandelijke linies landden tot en met de overwinning, waarmee de geallieerden vaste voet aan de grond kregen in Europa.

Deze speciale uitgave is de tweede in een serie specials van Historia 'Oorlogen en veldslagen'. Met meeslepende verhalen, uitgebreide tijdbalken, gedetailleerde kaarten en prachtige foto's worden de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis belicht.
De specials zijn een musthave voor iedereen die zich interesseert in geschiedenis en oorlogen in het bijzonder. Eerder verscheen deel 1 'De Bloedbladen van WOII'. Verzamel ze allemaal!