De Tuin Op Tafel 02-2019

€7.25
SKU 180061

In deze editie:

* Zoete aardappel uit de moestuin

* Vera Greutink over haar favoriete kerstomaatjes

* Lekker veel vega recepten - Spicy salade, Venkelcurry en Sushi bowls

* Zo kweek je asperges

* Geniet van je moestuin oogst

De Tuin Op Tafel is er ook als abonnement: 4 nummers voor €19,95

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Bevlogen moestuinier Floor Korte stelt in een interview haar tuinjournaal voor, dat vol zit met handige tips en talloze weetjes en waarin je ook je eigen ervaringen kunt bijhouden. Myrna Cremers vertelt in haar rubriek ‘Myrna’s moestuin’ over de moestuinklusjes die ze de komende maanden in haar tuin aanpakt. En we nemen een kijkje in de eetbare paradijstuin van permacultuur ontwerper Sjef van Dongen waarin overvloedige oogsten gepaard gaan met grote biodiversiteit. Voor wie niet zoals Sjef over een hectare grond beschikt, deelt hij zijn favoriete planten voor de kleine stadstuin.