Karper 104 - vernieuwd!

€8.99
SKU 4904

Karper heeft een nieuwe stijl!

Ernesto Kamminga neemt je mee naar de rivier op zijn jacht naar beresterke rivierkarpers. Peter Nys en Remond van Dijk laten hun licht schijnen op (rig/lijn)camouflage; zin of onzin? Mandy Zupansic verbleef begin dit jaar in Frankrijk; een lange, ijskoude sessie die soms meer leek op een poolexpeditie, maar het doorzetten werd beloond! Thomas van Gestel beleefde een topsessie vlak voor en tijdens de paai, timing is alles!

Verder in dit nummer het eerste deel van een drieluik van Willem Peters over de aas(r)evolutie, Richard Gans alias ‘The Goose’ nam een lezer mee de polder in voor een penclinic, Rob Hughes laat zijn succesvolle rig zien voor het vissen met pva-zakjes, Marc Westenberg ging op avontuur in Spanje op jacht naar grote comizobarbelen en team Karper ging op bezoek bij Het Karperveen. Dat werd een zeer productieve sessie!

Karper 104 ligt vanaf 4 mei 2017 in de winkel of bestel hem hier. Een abonnement nemen kan natuurlijk ook: www.karper.mijntijdschrift.net en kies een korting of cadeau.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder artikel is voorzien van schitterende foto’s en illustraties om de juiste sfeer, de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven.

Of je nu een targetvisser bent die jaagt op groot wild, een karpervisser die af en toe een nachtje pakt, iemand die vooral zijn avonturen zoekt in het buitenland of een penvisser die liever de slootjes dicht bij huis afstruint, in dit magazine komt het allemaal aan bod. Alsof je er zelf bij bent geweest!