LEVERINGEN

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Informatie over de status van uw bestelling vindt u, naast de verzendbevestiging die naar uw e-mailadres gestuurd wordt, ook in uw account. Hierin vindt u een overzicht van al uw bestellingen. Heeft uw bestelling de status 'In behandeling door Verzender' dan wordt uw bestelling nog verwerkt. Heeft hij de status 'Verzonden/Complete' dan is uw bestelling onderweg en mag u aannemen dat u uw bestelling binnen 2-3 werkdagen heeft (in België kan het wellicht iets langer duren).


In mijn account wordt aangegeven dat mijn bestelling is verzonden, maar hij is nog niet geleverd; hoe kan dat?

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Is het langer dan 2-3 werkdagen geleden dat uw bestelling de status‘Verzonden/Complete’ heeft en heeft u de bestelling nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op. Als deze periode korter is dan 3 werkdagen, verzoeken wij u vriendelijk om geduld. Het is namelijk mogelijk dat uw pakket binnen deze termijn alsnog bezorgd wordt. Ook is het mogelijk dat de bezorger uw bestelling heeft afgeleverd bij uw medebewoners of bij uw buren. Hierom verzoeken wij u om bij uw buren of medebewoners navraag te doen.

Wat zijn de levertijden van de Beetshop.nl?

In onze Algemene Voorwaarden hebben wij opgenomen dat wij bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 2-3 werkdagen uitvoeren. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 14 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. U heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Dit geldt echter niet voor de bestellingen van het kledingmerk Swedteam. Daarmee werken wij op een dusdanige manier samen dat uw bestellingen 1 maal per week rechtstreeks door Swedteam worden geleverd aan ons verzendhuis. Dit betekent dat wij in een aantal gevallen niet eerder dan een week later kunnen leveren. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.