Beet-Rovers 07 2019

€6.25
SKU 180054

IN BEET-ROVERS JULI 2019

Naast de hogere watertemperatuur is (overdadige) plantengroei een van die dingen waar je in de zomermaanden rekening mee moet houden. Bertus Rozemeijer verbaast zich erover dat er nog zo weinig met spinners en spinnerbaits wordt gevist: die zijn aardig wierproof! Maar ook witvissers moeten iets met de toegenomen plantengroei. Michael Schlogl legt uit hoe je met de feeder tussen al dat groen kunt vissen.

In het tweede deel van zijn serie over lokvoer gaat Jan van Schendel in op het (aas)gedrag van de diverse soorten witvis. Paul Garner vangt met een helikopter rig kapitale ruisvoorns en grote zeelten. Lucien Rade laat zien hoe hij met de vaste stok en met welke loodsetting hij op (licht) stromend water vist.

Verder in dit nummer een artikel over het vissen op tarbot vanaf de Deense stranden en neemt Djon Okkerse je mee naar Extremadura in Midden-Spanje op zoek naar comizo barbelen. Veit Wilde vangt met een aangepaste montage vanaf de kant dikke riviersnoekbaarzen in de zomer. Björn Jansens is verslingerd aan de spectaculaire meervalvisserij vanuit de bellyboat op de rivier en geeft tekst en uitleg over zijn succesvolle aanpak.

Word nu abonnee

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Als vissen je hobby of sport is, dan is de dubbeldikke Beet-Rovers een must! Elke maand beleef je van dichtbij de beste visavonturen, krijg je tips van experts en van andere vissers om je vangsten te verbeteren. Laat je verrassen door de schitterende vangstfoto’s en lees alles over de laatste technieken en nieuwste materialen. Met de nieuwste Meet, Greet & Fish rubriek brengt Beet-Rovers de hengelsport tot leven en dichterbij jou. Van de maar liefst 116 pagina’s worden er 32 pagina’s geheel gewijd aan Rovers: pure roofvis-informatie.