De tuin op tafel 02 - 2017

Lekker aan de slag is het centrale thema in de tweede editie van De Tuin op Tafel 2017. Angelo Dorny vertelt wat je nu nog kunt zaaien en planten en welke gewassen al klaar zijn voor de oogst. Ook gaat hij op bezoek bij de creatieve tv-kok Yvette van Boven die sinds kort een moestuin heeft. Voor mensen die tuinieren op het balkon of terras maakt hij een selectie van tien gemakkelijke gewassen die fantastisch floreren in een grote pot. Vera Greutink legt uit hoe ze een cottagetuin maakt volgens de regels van de permacultuur en uiteraard staat deze editie ook weer vol smakelijke recepten waarin heerlijke seizoensgroenten zijn verwerkt. Wat denk je van Vikingsoep met rode biet en zoete aardappel… De Tuin Op Tafel is er ook als abonnement: 4 nummers voor €19,95

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Lekker aan de slag is het centrale thema in de tweede editie van De Tuin op Tafel 2017. Angelo Dorny vertelt wat je nu nog kunt zaaien en planten en welke gewassen al klaar zijn voor de oogst. Ook gaat hij op bezoek bij de creatieve tv-kok Yvette van Boven die sinds kort een moestuin heeft. Voor mensen die tuinieren op het balkon of terras maakt hij een selectie van tien gemakkelijke gewassen die fantastisch floreren in een grote pot. Vera Greutink legt uit hoe ze een cottagetuin maakt volgens de regels van de permacultuur en uiteraard staat deze editie ook weer vol smakelijke recepten waarin heerlijke seizoensgroenten zijn verwerkt. Wat denk je van Vikingsoep met rode biet en zoete aardappel…
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:De tuin op tafel 02 - 2017
Beoordeling