Duiken Februari 2021

€6.95
SKU 180462

DUIKEN FEBRUARI UITGAVE: EILANDHOPPEN CANARISCHE EILANDEN

Op dit moment wordt afgeraden om naar het buitenland te reizen. Maar dat neemt niet weg dat we alvast een bucketlist mogen maken! Heb je al eens nagedacht over de Canarische Eilanden? Heerlijk dichtbij, en oh zo mooi!

Eilandhoppen: Canarische Eilanden Mexico: Cabo Pulmo National Park Wrakduiken: De eerste mensen op Zweeds oorlogsschip de Mars Interview: Marien ecoloog Oscar Bos Om de hoek: Wat een kwal! Zeeland: duiklocatie Blinde Dam Actueel: Butskopwalvis, diepzeeduikers met een verhaal Raymond Wennekes: Adje Zeedonderpadje Productinfo: Sony α7S III en Nauticam NA-A7SIII onderwaterhuis Fotoschool: Groothoek Opleiding: Sidemount PADI Specialty Natuur: De zeenaaldenfamilie in detail Van fouten leren: Ongecontroleerde opstijging Medisch:

Acupunctuur voor duikmedische problemen.

Dat, en nog veel meer vertellen we je in het februarinummer!

Vanaf 19 januari in de winkel of bestel ‘m nu online via Vipwinkel.nl.

Op voorraad

Duiken richt zich al 27 jaar op de sportduiker en de snorkelaar. De ideale mix van informatie met fantastische fotoreportages maakt Duiken tot een inspirerend magazine voor iedere onderwatersportliefhebber. Duiken brengt het nationale en internationale nieuws en er wordt aandacht besteed aan biologie, onderwaterfotografie, archeologie, wrakduiken en duikmateriaal.