Karper 103

Voorjaarskriebels
Als de zon schijnt kun je duidelijk voelen dat die aan kracht begint te winnen en zie en hoor je dat de natuur tot leven komt. Vaak vang je in het voorjaar beter overdag, zeker op ondiepe stekken die in de luwte en in de zon liggen. Afgestorven wierbedden en lelievelden zijn vaak hotspots en het voordeel is dat je daar nu vaak prima middenin/-op kunt vissen omdat het nog wel even duurt voordat dat soort stekken dichtgroeien. Kniediep kan dan al diep genoeg zijn, lees maar eens het verhaal van Martijn van Ommen, hoe hij op de Randmeren dan zijn slag slaat!

Twijfel je toch waar je het beste kunt gaan zitten en hoe en waarmee? Lees dan eens het artikel van Mark Noormanhoe hij in het voorjaar te werk gaat op een (fictief) water of doe je voordeel met de voorjaarstips & tricks van Saron Debets!

Meer plezier beleven aan kleinere karpers? Probeer het eens met vintage, old skool materiaal – buigen tot in het handvat! Bakkenvanger van weleer Leon Hoogendijk is er verslaafd aan! Karpers aan de drugs? Het moet niet gekker worden!

Karpervissen alleen voor mannen? Nee hoor, powergirl Claudia Darga staat haar mannetje! En een discussie over het vissen met zigs met Martin Post, Reggy Bruinsma en Joery van der Beek. De heren zijn het niet altijd met elkaar eens! Dit en nog veel meer in Karper 103.

Karper 103 ligt vanaf 16 maart 2017 in de winkel of bestel hem hier.

Een abonnement nemen kan natuurlijk ook: www.karper.mijntijdschrift.net en kies een korting of cadeau.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder artikel is voorzien van schitterende foto’s en illustraties om de juiste sfeer, de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven.

Of je nu een targetvisser bent die jaagt op groot wild, een karpervisser die af en toe een nachtje pakt, iemand die vooral zijn avonturen zoekt in het buitenland of een penvisser die liever de slootjes dicht bij huis afstruint, in dit magazine komt het allemaal aan bod. Alsof je er zelf bij bent geweest!

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Karper 103
Beoordeling