Karper 110

€8.99
SKU 4910

IN KARPER 110...

OUT OF THE BOX… Op wateren waar de karpers het hele jaar onder druk staan zal je toch echt met een goed plan moeten komen, zal je soms ‘out of the box’ moeten denken… Ernesto Kamminga is zo iemand die heel goed nadenkt over zijn visserij in alle facetten. Van aasaanbieding tot rigs, maar vooral toch heel goed en bewust nadenkt over zijn aanpak en strategie. Niets gebeurt zomaar… Dat blijkt eens te meer uit zijn artikel ‘Weerspiegelingen’ over zijn (voorjaars)aanpak op een klein, drukbevist water.

Frank Warwick is misschien wel het beste voorbeeld van een visser die ‘out of the box’ denkt, die eigengereid zijn eigen gang gaat om op die manier tot verrassende inzichten te komen. In dit nummer een tweeluik ‘Aasverslaving’ van hem over zijn continue zoektocht naar het ultieme ‘wonderaas’, al weet hij als geen ander dat dat niet bestaat… Uitermate inspirerend om te lezen!

Iemand die ook graag naast de lijntjes piest is Rolf Bouman. Rolf is iemand met een uitgesproken mening die hij niet onder stoelen of banken steekt. Meer een vissende schrijver, dan een schrijvende visser. In dit nummer de eerste bijdrage van ‘Rolfs KRONKELS’ waarin hij de oplossing bij zichzelf zoekt. Dat zouden meer karpervissers moeten doen!

Verder in karper 110: een artikel van Andy Macgregor over de karpervisserij in Spanje die volop in beweging is… en waar meer en meer hele grote, wilde karpers worden gevangen, die groot gegroeid zijn op een natuurlijk voedsel.

Wetenschapsjournalist Arno van’t Hoog onderzoekt of het reëel is dat we over 50 kg+, of zelfs 60 kg+ karpers dromen. Mark Bartlett laat zien dat zigs heel effectief zijn in deze tijd van het jaar en Chamel Keen verhaalt over zijn Randmerenobsessie.

Dit en nog veel meer in Karper 110 die 15 maart in de winkel ligt. Deze is hier nu online te bestellen.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder artikel is voorzien van schitterende foto’s en illustraties om de juiste sfeer, de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven. Of je nu een targetvisser bent die jaagt op groot wild, een karpervisser die af en toe een nachtje pakt, iemand die vooral zijn avonturen zoekt in het buitenland of een penvisser die liever de slootjes dicht bij huis afstruint, in dit magazine komt het allemaal aan bod. Alsof je er zelf bij bent geweest!