Karper 111

€8.99
SKU 4911

IN KARPER 111…

Vervelende, duikende watervogels? Rik Hagedoorn gebruikt ze juist om zijn stekjes ‘aan te jagen’ om de karpers erop attent te maken dat er wat te halen valt. En om voedselnijd uit te lokken, waardoor de vissen minder schuw azen. In combinatie met het vissen met de pen echt dressuurdoorbrekend! Veel meer dan de nieuwste rigs of aasjes…

Verder in dit nummer, deel 2 van ‘Aasverslaving’ van Frank Warwick met zijn zoektocht naar bijzondere ingrediënten en (wonder)aasjes. Naast zalmeieren en zoetwatermosselen komen ook de Roemeense ‘soluballs’ aan bod – een superinstant aas, waar geen boilie tegenop kan!

Alijn Danau, Rolf Bouman, Gerwin Gerlach en Michiel Pilaar geven in deel 1 van de ‘De glazen bol…’ hun visie op de toekomst van de karpervisserij, hoe die er over 10 jaar uitziet. Dat levert heel wat interessante inzichten op!

Frank Avezaat laat zien hoe je je eigen haakaasjes heel gemakkelijk kunt fine tunen.

Chris De Clercq en cameraman Hugo van Gelder nemen je in ‘Esmeralda, the movie’ mee naar een azuurblauw bergmeer. Dat levert prachtige beelden op!

Dit en nog veel meer in Karper 111 die 3 mei in de winkel ligt. Bestel hem hier online!

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder artikel is voorzien van schitterende foto’s en illustraties om de juiste sfeer, de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven. Of je nu een targetvisser bent die jaagt op groot wild, een karpervisser die af en toe een nachtje pakt, iemand die vooral zijn avonturen zoekt in het buitenland of een penvisser die liever de slootjes dicht bij huis afstruint, in dit magazine komt het allemaal aan bod. Alsof je er zelf bij bent geweest!