Karper 112

€8.99
SKU 4912

De jeugd heeft de toekomst, zo luidt een bekend gezegde. Deze twee dingen, de jeugd en de toekomst hebben een centrale rol in Karper 112, naast natuurlijk veel aandacht voor typische zomervisserijen zoals het vissen met zigs en oppervlaktevissen: altijd superspannend! Techniek staat nooit stil, nieuwe ontwikkelingen vinden altijd plaats. Zo zijn er tegenwoordig al drones die je lijn (met wat voer) uit kunnen vliegen, in dit nummer worden de nieuwe mogelijkheden die dit biedt uitvoerig besproken. Verder deel twee van ‘De glazen bol’ over de toekomst van de karpervisserij waarin Alijn Danau, Gerwin Gerlach, Michiel Pilaar en Rolf Bouman hun ongezouten visie geven. Toch moeten we het verleden ook zeker niet vergeten. PVA, vroeger ging er (haast) geen rig te water zonder pva-string, -zakje of –stick. Hoe anders is dat nu? En is dat wel helemaal terecht?

Wie vist er tegenwoordig niet een weekje op een betaalwater? Mike van Delft doet al jarenlang vrijwel niet anders en weet als geen ander hoe je daar aanbeten kunt ‘afdwingen’…doe je voordeel met zijn tips & tricks! Dit en nog veel meer interessante artikelen in dit zomerse nummer.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder artikel is voorzien van schitterende foto’s en illustraties om de juiste sfeer, de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven. Of je nu een targetvisser bent die jaagt op groot wild, een karpervisser die af en toe een nachtje pakt, iemand die vooral zijn avonturen zoekt in het buitenland of een penvisser die liever de slootjes dicht bij huis afstruint, in dit magazine komt het allemaal aan bod. Alsof je er zelf bij bent geweest!