Karper 117

€8.99
SKU 180088

In Karper 117

Frank Warwick maakt consequent gebruik van maden en wormen, ook op wateren met een groot witvisbestand en vissen met extreem lange onderlijnen. Richard van den Broek beschrijft zijn jaarplanning aan de hand van zijn sessies van vorig jaar. Rolf Bouman is iemand die altijd zijn eigen ding doet. Op zoek naar stekken die anderen links laten liggen en stekken waar het ruikt naar avontuur. Enrico Parmegianni ging op avontuur in China om daar op de legendarische Black Carp, te vissen.

Verder in dit nummer een verhaal van Leslie de Klerk over zijn voorjaarssessie op Etang des Gaulois, Eddy Sterckx beschrijft zijn aanpak om topvissen op de mat te krijgen, Ferenc van de Vorstenbosch laat zien hoe scoort en Bernd Brink gaat het water in. Kortom weer 100 pagina’s uitermate inspirerend en leerzaam leesvoer.

Karper is ook verkrijgbaar als abonnement: Nu 12 nummers voor slechts € 49,25!

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder artikel is voorzien van schitterende foto’s en illustraties om de juiste sfeer, de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven. Of je nu een targetvisser bent die jaagt op groot wild, een karpervisser die af en toe een nachtje pakt, iemand die vooral zijn avonturen zoekt in het buitenland of een penvisser die liever de slootjes dicht bij huis afstruint, in dit magazine komt het allemaal aan bod. Alsof je er zelf bij bent geweest!