Karper 118

€8.99
SKU 180089

In Karper 118

Een uitgebreid artikel over een telemetrie-onderzoek van Duitse wetenschappers naar het zwem- en aasgedrag van karpers (het hele jaar door) op een 25 hectare grote zandafgraving. Heel interessant om te lezen!

Marijn Ham reisde samen met zijn maatje Rick af naar een aantal Franse putten die doorgaans (zeer) druk bevist worden. Zij pakten het heel anders aan, vissend op onooglijke stekken en dat wierp zijn vruchten af! ‘Boompeuteren’ op zijn best, een echte obstakelvisserij op het scherpst van de snede!

Ernesto Kamminga laat zijn licht schijnen op het gebruik van pop-ups en zijn favoriete pop-up rigs. Frank Warwick neemt ons mee in de wereld van Oosterse supermarkten, waar heel wat prima aasversterkers voor het ‘oprapen’ liggen. Doe er je voordeel mee!

Verder in dit nummer een ijskoude droomsessie van Johannes Van Herck en Koos Megens, Rolf Bouman beviste een rivier van adel in België, Dirk Van Houdt over zijn zomervisserij en een verslag van een zeer geslaagde social op Jezero Katlov. Dit en nog veel meer in dit 100 pagina dikke nummer.

Karper is ook verkrijgbaar als abonnement: Nu 12 nummers voor slechts € 49,25!

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Karper-magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten. Ieder artikel is voorzien van schitterende foto’s en illustraties om de juiste sfeer, de vangsten en de gebruikte technieken van de auteur zo goed mogelijk weer te geven. Of je nu een targetvisser bent die jaagt op groot wild, een karpervisser die af en toe een nachtje pakt, iemand die vooral zijn avonturen zoekt in het buitenland of een penvisser die liever de slootjes dicht bij huis afstruint, in dit magazine komt het allemaal aan bod. Alsof je er zelf bij bent geweest!