Scandinavian Living 2019 01 (15)

€7.95
SKU 180145

In dit nummer presenteren we de trends van 2019. Enkele termen die je regelmatig tegen zult komen, zijn RECYCLING en REPAIRING. Erop los shoppen en altijd het allernieuwste willen hebben, is niet meer van deze tijd. Daarbij komt dat een handmade product niet meer volstaat, want het moet nu ook HEARTMADE zijn. Het proces is voortaan net zo belangrijk als het product en we willen laten zien dat we ons betrokken en verantwoordelijk opstellen en bewust omgaan met het milieu.

Ook lees je meer over de waarden die mensen zullen gaan inlijven in hun woning. De komende jaren zal de moderne mens meer op zoek gaan naar betekenis en naar harmonie tussen buiten- en binnenwereld. Het Japans kent het woord ikigai: dat wat het leven zin geeft. In dit nummer wordt een kijkje van ikigai  gegeven door een Scandinavisch huis met Japanse invloeden te tonen.

Verder in dit nummer:

* Droombadkamer 2019 – 5 heerlijke wellness-oases

* 6 inspirerende Scandi-huizen: laat je betoveren door het beste design van
  dit seizoen

* Nederlandse kunstenaarswoning in strak zwart-wit

* Trends dit jaar: Ons idee van het huis van de toekomst

 

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Met Scandinavian Living volg je de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Het vertegenwoordigt alles waar Scandinavië bekend om staat: het tijdloze design, de kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambachten, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. Neem een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en ontdek de nieuwste design objecten en mondiale trends.