Scandinavian Living 2019 02 (16)

€7.95
SKU 180146

Met de bladeren haast aan de bomen en de bloemen weer in bloei, richten we ons vreugdevol op het outdoor seizoen. In de zomermaanden is de tuin het verlengde van uw woonkamer en deze verdient dan ook net zoveel aandacht als het interieur. Daarom selecteerde MisterDesign de meest luxe en comfortabele outdoor collecties van dit seizoen.  

Ook lees je meer over PYT. Dit woordje betekent dat we ons niet druk maken om futiliteiten en niet blijven stilstaan bij wat we toch niet kunnen veranderen. Het wordt ook wel gezien als de opvolger van hygge, het Deense woord voor gezelligheid.

Ook zijn er enkele pareltjes geselecteerd van opnieuw gelanceerd en vernieuwend design, waaronder een aantal banken, de superster van de woning, kasten en niet in de laatste plaats tuinmeubels, die steeds vaker hybride zijn en zowel binnen als buiten kunnen staan.

 

Verder in dit nummer:

* 8 inspirerende huizen met persoonlijkheid

* Design voor tuin, terras en balkon

* Buitenruimtes – De extra kamer die het verschil maakt

* Nieuwe kasten, banken en kamerschermen

* Klein wonen: Tuinhuisje of modulaire woning in de natuur?

Scandinavian Living is er ook als abonnement: kijk hier voor de aanbiedingen

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

Met Scandinavian Living volg je de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Het vertegenwoordigt alles waar Scandinavië bekend om staat: het tijdloze design, de kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambachten, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. Neem een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en ontdek de nieuwste design objecten en mondiale trends.