V'gan Lifestyle Magazine 1-2018

€5.95
SKU 108490

V’gan Lifestyle Magazine staat vol lekkere recepten en inspirerende verhalen en is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in gezond & plantaardig eten, voor elke dag of gewoon eens een keertje.

In dit eerste nummer geeft Martijn Fischer (André Hazes) zijn kijk op plantaardig eten en vertelt vegan-influencer Julie over hoe vegan-eten haar gezondheid heeft beïnvloed. Ook checken we of vegans inderdaad beter presteren in bed. Verder in deze editie een heerlijk uitstapje naar vegan-paradise Zuid-Afrika, de hotste instagrammers op een rij en uiteraard heel veel lekkere & kleurrijke gerechten.

Op voorraad

Andere klanten kochten ook

V’gan Lifestyle Magazine is een inspirerend tijdschrift vol recepten, tips van experts, hotspots, informatie en inspirerende projecten op het gebied van veganistisch eten. Het doel is om te laten zien dat plantaardig eten geen uitdaging is, maar juist gezond, leuk en ontzettend lekker. Het tijdschrift wordt gemaakt samen met platform Living the Green Life, het meest complete plantaardige platform van Nederland.